LA ORDINUL KREMLINULUI „ACEA FATA DIN EST”,CANCELARUL GERMAN PANICAT CA NU VA MAI PRIMI GAZE DIN MAREA BALTICA ANGELA MERKEL SARE LA BEREGATA PRESEDINTELUI USA DONALD TRUMP IN LEGATURA CU….SANCTIUNILE DATE RUSIEI!

Cancelarul german Angela Merkel a criticat vineri noile sancțiuni americane împotriva Rusiei votate joi de Senatul american, șefa guvernului de la Berlin invocând faptul că acestea vor dăuna afacerilor, relatează agențiile DPA și Reuters, citate de Agerpres.

Sancțiunile votate de Senatul de la Washington vizează unele proiecte energetice rusești, inclusiv controversatul gazoduct Nord Stream 2, care va lega Rusia de Germania pe sub Marea Baltică.

Purtătorul de cuvânt al executivului de la Berlin, Steffen Seibert, a declarat vineri că Angela Merkel împărtășește temerile exprimate anterior într-o declarație comună de ministrul ei de externe, Sigmar Gabriel, împreună cu omologul austriac al acestuia, Christian Kern, care au protestat împotriva noilor sancțiuni americane, ei subliniind că „aprovizionarea cu energie a Europei este o problemă a Europei, nu a SUA”.

Este „straniu” ca sancțiunile menite să pedep...