LA VIZITA DE LA BRASOV A GAULEITRULUI NAZI,PENALUL KLAUS WERNER JOHANNIS,PROFESORII SI ELEVII OBLIGATI SA VINA LA INTALNIREA CU ” MARELE MUT’COCOSILA?!”

Conducerea Universității Transilvania din Braşov este acuzată că a sunat mobilizare generală, pentru vizita de luni a preşedintelui Klaus Iohannis, pentru a umple aula de 500 de locuri în care va fi primit şeful statului. Conducerea universității ar fi obligat unii profesori şi studenţi să participe la eveniment, transmite Antena 3, citând „Jurnalul Naţional”.

S-ar fi mutat de acolo, pe ultima sută de metri, cursul festiv organizat pentru absolvenţii din acest an ai uneia dintre facultăţi, într-o sală mai mică.

În replică, Ioan Vasile Abrudan, rectorul Universităţii Transilvania din Braşov, neagă că i-ar fi convocat pe profesori și studenți.

Președintele Klaus Iohannis se va afla luni, în județul Brașov. Potrivit Administrației Prezidențiale, pe agenda vizitei sunt incluse mai multe obiective care fac din „Brașov — o comunitate care investește în viitor”.

Astfel, Iohanni...