LANDUL ROMANIA AL EMISARULUI GERMANIEI LA BUCURESTI,GAULEITERUL NAZI KLAUS WERNER JOHANNIS INVITATA DE COMISIA EUROPEANA IN VITEZA A DOUA IN UNIUNEA EUROPEANA!

PATRU CAI AMIABILE DE SCINDARE A EUROPEI LA CARE GAULEITERUL KLAUS WERNER JOHANNIS ISI VA DA ACORDUL IN DEFAVOAREA LANDULUI ROMANIA LA INTALNIREA DE LA BERLIN  CU PRESEDINTELE  GERMAN STEIMETZ SI CANCELARUL GERMANIEI ANGELA MERKEL SI SEFUL COMISIEI EUROPENE,JEAN -CLAUDE JUNCKER.
Viziunile Comisiei Juncker pentru viitorul UE par o provocare pentru ţările dezvoltate, iar pentru statele sărace sunt doar o utopie.

Până în 2025, românii vor avea drepturi și beneficii sociale ca în statele scandinave, vor trăi într-o țară digitalizată până în ultimul cătun, cu un sistem de educație care va produce doar forță de muncă supercalificată, se vor mândri cu o armată europeană cel puțin autonomă față de NATO, cu armament european achiziționat dintr-un fond comun european, nu vor mai fi speriați de starea sistemului bancar și creditele neperformant...