MACEL IN NOUL PNLP-PPE DUPA ALEGEREA CA PRESEDINTE A FIULUI SECURISTULUI DIN ANII ’50,DENUMIT”MACELARU'”DE DETINUTII POLITICI,LUDOVIC ORGAN ,SCUZE ORBAN!,SE REINFIINTEAZA NOUL PARTID LIBERAL!

Ludovic Orban este noul preşedinte al PNLP. Acesta ar fi câștigat la diferență semnificativă în fața lui Cristian Bușoi. În plin scandal PSD și pe fondul propriilor fricțiuni interne, liberalii și-au ales, sâmbătă, noul preşedinte în cadrul congresului formaţiunii. A fost primul Congres al PNL după fuziunea cu PDL și după rezultatele catastrofale obținute de formațiune la ultimele alegeri locale și parlamentare. Peneliștii au avut de optat la șefia partidului între Ludovic Orban şi Cristian Buşoi, care nu sunt străini de eșecul electoral al partidului.

Update: Declarații Ludovic Orban la Congres: „Îmi doresc ca PNL să ajungă la guvernare, dar nu printr-un nou USL sau prin contractări pe care să le facem cu oameni care niciodată nu vor aplica politicile noastre și pe care nu ne putem bizui niciodată. Îmi doresc să ajungem la putere prin votul oamenilor. Dacă este să susținem ...