MARE FESENIST DE LA ANTENA 3 CU SOCRUL IN FDSN,PDSR,ADRIAN URSU „DEONTOLOGUL „VINOVAT DE MOARTEA LUI DUMITRU TINU ,ACEASTA NAPARCA PEDELISTA-JOHANNISTA-ORGANISTA DE LA MOCIRLA ANTENA 3 ATACA PRECUM JUPANUL SAU DAN VOICULESCU PSD SI PE PRESEDINTELE LIVIU DRAGNEA!

Tensiuni între Liviu Dragnea și Antena 3, post frecventat des de liderul PSD. Luni, Dragnea a muștruluit televiziunea în văzul tuturor pentru unele relatări despre el. În timpul unei declarații pe holurile Parlamentului, președintele PSD a bătut în microfonul reporterului Antena 3, spunând: ”Sper să fi meritat mizeria din ultimele două zile! Sper să fi meritat și eu chiar mi-aș dori să merite”.

Seara, Dragnea a primit replica de la vedetele acestei televiziuni.

Adrian Ursu a declarat, la emisiunea Sinteza zilei, referindu-se la gestul președintelui PSD, că „dacă acesta este Liviu Dragnea, să ne ferească Dumnezeu”.

”Dacă îi vom putea privi și ochii în clipa în care spune și face acele gesturi, eu cred că ori îl vom descoperi pe un Liviu Dragnea pe care nimeni nu l-a cunoscut până acum, ori, de fapt, ceea ce am văzut și cunoscut până acum este o uriașă minciună. Dacă acesta este Liviu Dragnea,...