Hidroizolatie pentru acoperis in Bucuresti - materiale
Chiar dacă la început acest lucru nu va fi vizibil, un acoperiș plat neizolat corespunzător se va crăpa în timp, iar asta îi va permite apei să se infiltreze prin acele crăpături și practic să vă distrugă, încet-încet, locuința și să vă creeze foarte multe probleme pe viitor. Așadar, este recomandat s-o izolați cât mai bine, iar pentru asta puteți apela la o firmă ce se ocupă de hidroizolatie pentru acoperis in Bucuresti.
Ce materiale stau la baza unei hidroizolații perfecte? Conform informațiilor de pe infiltratiizero.ro, se pare că materialul cu adevărat revoluționar în această industrie este membrana EPDM Firestone. Firestone este numele producătorului american care a conceput această soluție izolantă ce l-a făcut renumit în întreaga lume. De ce? Pentru că o hidroizolatie pentru acoperis in Bucuresti (sau în alt oraș) din membrana EPDM Firestone are o durată de viață foarte lungă, chiar și de 50 de ani, egalând astfel durata de viață a imobilului, timp în care nu suferă modificări fundamentale, adică nu se degradează sau modifică într-un mod semnificativ față de cum era la început. Acum, stați puțin și gândiți-vă la ce înseamnă asta: 50 de ani e practic o viață. Nu veți mai avea nevoie să izolați blocul sau clădirea voastră niciodată, iar asta înseamnă că vă veți amortiza prețul inițial în timp scurt și fără să aveți bătăi de cap. Deci, membrana EPDM Firestone vă asigură și cel mai bun raport preț/calitate. Membrana este elastică, durabilă și, dacă este suficient un singur strat, asigură o etanșeizare perfectă, putând fi folosită și la hidroizolatii terase de bloc, nu numai la acoperișuri.
Hidroizolatie pentru acoperis in Bucuresti, în beciul vostru
De altfel, același material poate fi folosit și pentru a izola fundația beciului sau pivniței din casa voastră sau a părinților. Ceea ce este valabil pentru acoperișuri este valabil și pentru beciuri, iar o hidroizolatie pentru fundatie, pivnita si beci ce are la bază membrana EPDM Firestone bate orice altă soluție în domeniu, ne spun specialiștii de la infiltratiizero.ro. De exemplu, elasticitatea ei formidabilă, de până la 300% (!), îi permite să reziste cu brio chiar și celor mai năstrușnice mișcări ale solului, care uneori se produc cu sau fără știrea noastră, în timp ce rezistența la agenți chimici, rădăcini de plante și microorganisme o face ideală acestor încăperi situate la subsol. În plus, este perfect sănătoasă pentru ființa umană, nu conține compuși chimici sau poluanți și se instalează ușor, printr-o vulcanizare la rece (fără flacără), deci nu prezintă riscuri de incendii.
Desigur, puteți afla mai multe despre acest material urmând oricare din linkurile anterioare.