MESAJELE DE INCURAJARE SI SUSTINERE A ROMANILOR PENTRU MINISTRUL DE INTERNE CARMEN DAN SI INJURATURI IMPOTRIVA LICHELELOR SECURISTE MISU TUDOFILUL SI GRASANULUI PERVERS”MARTORUL MUT” ,PENALUL BOGDAN CHIRIEAC!

img
Imaginea este preluată automat împreună cu articolul de pe Octavpelin'sWeblog

 

Bravo BOGDANE se vede ca esti un mare analist politic,dar nu cum vrei tu sa te vezi ci unul de rahat cand vorbesti de redutabilul om politic CARMEN DAN.

Ma mir ca un analist asa de reputat, care are fler, intuitie, „stomac” (m-me Stoicescu) si acces la resurse, nu si-a dat seama ca a fost folosit intr-o mizanscena jenanta cu un protagonist jmecher si uns cu toate alifiile : a fost martorul mut intr-un scenariu scris de „baieti”, scenariu nu chiar de Oscar … si totusi, strania coincidenta a telefoanelor nu v-a aprins niciun semnalizator de „alerta, facatura grosolana”, faptul ca vorbeati la telefon cu acest stapan al dictionarelor v-a intunecat simtirea si judecata ?

Spre deosebire de mesajele primite de premierul Mihai Tudose ca...

Despre Ziarul toateBlogurile

ZtB preia, în funcție de categoria la care sunt înscrise blogurile în catalog, articolele bloggerilor membri ai portalului toateBlogurile.ro.

Pentru ca articolele tale să fie publicate aici în mod automat, trebuie să fii membru al portalului și să ai blogul înscris.

Articole recente

Top Bloggeri

Articole Recomandate