„MINISTRUL MORTII”Ioana Mihăilă: Lipsa medicamentelor de acum e o problemă, dar ocupă prea mult din discuţia publică, raportat la importanţa ei!

Fostul ministru al Sănătăţii, Ioana Mihăilă, a făcut o serie de declarații halucinante, miercuri seară. Ea a spus că lipsa medicametele nu este atât de importantă. În plus, ea a afirmat că medicamentul-minune, Favipiravir, nu este chiar minune, ba, dimpotrivă.

”Trebuie să înţelegem că medicamentele nu rezolvă problema. Lipsa medicamentelor de acum este o problemă, dar este o temă care ocupă prea mult din discuţia publică, raportat la importanţa ei. La 1.000 de pacienţi care sunt trataţi cu Remdesivir, 12 sunt salvaţi. E nevoie să tratăm 1.000 de pacienţi cu Tocilizumab ca să salvăm 30. Asta în contextul în care. pentru vaccinare. riscul de mortalitate scade de 20-30 de ori. Diferenţa este enormă între ce face vaccinul pentru reducerea mortalităţii, pentru a scădea riscul de a muri de infecţia COVID-19 şi ce fac medicamentele”, a declarat Ioana Mihăilă, la Profit News, miercuri seară.

Aceasta susţin...