MITA SI DISCRIMINARE.Ioana Mihăilă propune măsuri pentru accelerarea campaniei de vaccinare: tombole și loterii pentru vaccinați, interzicerea persoanelor nevaccinate în weekend în spaţiile publice neesenţiale!

Ioana Mihăilă a declarat că a propus, în cadrul ședinței de marți, un set de măsuri prin care speră să accelereze campania de vaccinare. Printre acestea se numără recompense pentru vaccinați, dar și restricții – acces limitat în weekend în zonele neesenţiale pentru persoanele nevaccinate. Aceste propuneri urmează să fie discutate cu premierul şi cu membrii Comitetului Naţional pentru Coordonarea activităţilor de vaccinare.

Am participat la şedinţa coaliţiei cu scopul de a propune partenerilor de coaliţie o serie de măsuri legate de accelerarea campaniei de vaccinare. Este vorba atât de măsuri de recompensă pentru cei care s-au vaccinat sau se vor vaccina de acum înainte, precum şi de măsuri restrictive pentru persoanele vaccinate. Trebuie să menţionez că a fost o discuţie de principiu, urmând ca, ulterior, pentru aplicabilitatea acestor măsuri să cerem acordul partenerilor din Guvern, al premierului şi al ...