MITING DE SUSTINERE A SOCIAL-DEMOCRATULUI SORIN GRINDEANU LA TIMISOARA IMPOTRIVA PEDELISTULUI LIVIU DRAGNEA CARUIA I S-O CERUT DIN NOU DEMISIA DIN PSD!

Premierul Sorin Grindeanu s-a întâlnit sâmbătă, la Timişoara, cu social-democraţii din judeţ, care îl susțin în războiul său cu Liviu Dragnea. Ședinţa Comitetului executiv al PSD Timiş s-a desfășurat cu galerie.

În curtea sediului PSD Timiș erau sâmbătă la amiază sute de persoane, membri ai PSD Timiş, dar şi din filiala Caraş-Severin – parlamentari, primari din judeţ, consilieri locali şi judeţeni, care îl susțin pe premier. Grindeanu a susținut un discurs în fața lor cu ochii în lacrimi, iar oamenii au scandat „Jos Dragnea”, „Demisia”, „Grindeanu, premier”.

„Am venit azi acasă pentru că am vrut să văd dacă în Timişoara, în Banat mai există oameni cărora să nu le fie frică şi iată câţi suntem azi aici, membri PSD, pentru că nu poate să decidă nimeni dacă Sorin Grideanu mai e membru PSD. Eu cred ca nu poate să mă dea Liviu Dragnea afară din acest partid. (…) Am câştigat a...