Mobilier dormitor - caracteristici interioare

  • Postat în Profesional
  • la 19-08-2020 07:16
  • 294 vizualizări
Mobilier dormitor - caracteristici interioare
Imaginea este preluată automat împreună cu articolul de pe Mobila italiana - Mobila clasica dormitor - Mobila living de lux
Mobilierul pentru dormitor include mai multe elemente de bază care alcătuiesc întregul interior al camerei. Comandând mobilier individual, mai multe sarcini sunt rezolvate simultan. În primul rând , la comandă, sunt luate în considerare caracteristicile fiziologice ale fiecărei persoane. În al doilea rând , se alege culoarea și stilul preferat al dormitorului. În al treilea rând , este posibilă alegerea unui material pentru mobilă, în conformitate cu preferințele personale și cu capacitățile financiare. Având în vedere că o treime din viața cuiva este petrecută în somn, nu este surprinzător faptul că o persoană acordă o asemenea atenție alegerii mobilierului potrivit pentru dormitor.







Set standard de mobilier pentru dormitor Setul de dormit standard este format dintr-un pat, două noptiere, un dulap, un sertar și o masă de dressing. Uneori, designerii includ fotolii, otomane și scaune frumoase în interior. Desigur, fiecare interior este unic și depinde de preferințele personale, dimensiunea dormitorului, geometria, amenajarea ferestrei etc. În plus, designerii recomandă să asculți sentimentele tale. Și totuși, principala regulă pentru a comanda mobilă frumoasă poate fi formulată. Aceasta este regula de potrivire a materialelor și culorilor.

Întregul set de dormit trebuie să fie realizat din același material și în același stil. De asemenea, stilul dormitorului trebuie să se potrivească stilului camerei și al schemei de culori generale. Paturi - tipuri și caracteristici În conformitate cu dimensiunile patului, există: Dublu - 160, 180, 200 cm. Unul și jumătate - 100-150 cm. Paturi single - 80, 90, 100 cm. Dimensiunile viitorului pat trebuie determinate în primul rând, deoarece acest parametru este necesar atunci când comandați o saltea. Este posibil să comandați un pat de dimensiuni individuale. Precizând dimensiunile patului, merită menționat parametri precum dimensiunea patului și dimensiunea patului.

Experții disting între aceste două concepte. De exemplu, patul poate depăși lățimea saltelei cu 40-70 cm. În mod alternativ, patul poate avea laturi speciale sau poate fi instalat pe un podium. Următorul parametru important este înălțimea patului. Valoarea sa este individuală pentru fiecare produs. Un pat prea înalt sau prea jos este dificil să urci sau să stai pe picioare. O înălțime confortabilă a patului este selectată individual pentru fiecare persoană. Un lucru demn de menționat este faptul că un pat mai înalt va fi mai cald în timpul iernii decât unul inferior. Dacă dimensiunea camerei este mică, atunci patul trebuie să fie de dimensiunea corespunzătoare. În caz contrar, un pat imens poate strica pur și simplu designul camerei.

Pentru o odihnă bună, o saltea este de mare importanță. Saltelele ortopedice moderne pot ameliora perfect oboseala și pot relaxa toți mușchii corpului. În general, astfel de saltele pot fi numite în siguranță cea mai utilă invenție a ortopedilor. Foarte des, paturile individuale sunt echipate cu sertare. Aceasta este o funcție foarte convenabilă pentru depozitarea rufelor sau a altor articole. Paturile cu sertare economisesc spațiu și fac dormitorul mai funcțional. Mobilierul pentru dormitor și, în special, paturile clasice au o ramă puternică, cutie de bază, căptușeală și placă, șipci sau bușteni - șipci pe care este așezată salteaua.

Cu cât aceste panouri sunt mai multe, cu atât mai bine. Deși aceste paturi sunt mai scumpe. Aici trebuie să înțelegeți că modelele moderne de saltele nu tolerează suprafețele inegale. În plus, sunt destul de grele. Lamelele de calitate oferă:
• ventilație naturală pentru saltea
• reducerea sarcinii pe saltea și pe cutia patului
• spori efectul anatomic al saltelei, adică completează-l cu ortopedice proprietăţi
• creează un efect de primăvară ușor datorită formei lor curbate
• prelungesc durata patului, deoarece iau în totalitate greutatea saltelei
• o astfel de bază nu creează Dulap pentru dormitor

Dulapul este a doua cea mai importantă piesă de mobilier din dormitor. Dormitorul este întotdeauna asociat cu odihnă bună și bună dispoziție. Prin urmare, garderoba trebuie să corespundă stilului ales, trebuie să fie cât mai funcțională și, de asemenea, să rezolve direct problemele de depozitare a hainelor și a altor obiecte de uz casnic. Dacă dormitorul dvs. este decorat într-unul dintre stilurile moderne - minimalism, hi-tech, fuziune, contemporan - un dulap cu uși glisante este foarte potrivit. Un dulap cu două sau trei uși se va încadra mai bine în atmosfera unui dormitor clasic, precum și în Provence, baroc, retro.

Dulapuri cu sertare, mese pentru dormitor O masă de dressing este un loc tradițional pentru depozitarea produselor cosmetice și bijuterii. Cu toate acestea, poate fi numit în siguranță cel mai iubit detaliu interior pentru dormitor feminin. Dintre toate piesele de mobilier, este deosebit de fermecător și conferă camerei un farmec unic. or. Masa de dressing din dormitor este de obicei amplasată lângă fereastră sau lângă pat. Scaune, otomane sau bănci cu o pernă moale pot fi folosite ca adaosuri confortabile. Un astfel de interior este adesea decorat cu o lampă de lux.

Comoda din dormitor a fost mult timp obligatorie. Este foarte convenabil pentru depozitarea patului și a lenjerie, haine și diverse accesorii. Principala regulă pentru a face confortabil să se utilizeze sertarul este că dimensiunea acestuia trebuie să corespundă dimensiunii dormitorului. Înălțimea unei sertare de 120 cm este considerată standard.Deși, desigur, totul depinde de dorințele clientului și de scopul specific. Partea superioară a sertarului este convenabilă pentru plasarea fotografiilor, a suvenirurilor preferate, a florilor etc.

Culoare și lumină în dormitor Culoarea în dormitor contează foarte mult. Alegerea corectă a culorii promovează odihna bună și afectează pozitiv starea mentală a unei persoane. Mai mult, psihologii consideră că culoarea dormitorului este o reflectare directă a stării sufletești interioare a stăpânului. O culoare corect aleasă într-o cameră în care o persoană adoarme și se trezește involuntar devine forța motrice care stabilește ritmul vieții pentru întreaga zi. Acesta este motivul pentru care paleta de culori a dormitorului este atât de importantă.

Schema de culori pentru dormitor depinde de mulți factori, de exemplu:
• Cu cât este mai mică suprafața dormitorului, nuanțele mai deschise și mai reci ar trebui să fie pentru aceasta. clearance-ul.
• Alegerea nuanței dorite depinde direct de stilul camerei.
• Cu cât camera este mai întunecată, cu atât sunt mai deschise culorile folosite înregistrare
. • Alegerea culorii depinde și de componenta psihologică.

Dormitorul - o cameră în care te poți relaxa pe deplin. Ar trebui să vă placă culoarea. În același timp, el trebuie fiți într-o paletă de nuanțe care promovează relaxarea. În mod tradițional, se recomandă să acorde preferință culorilor deschise în design. Acest lucru este valabil m ați în considerare zona camerei. Pentru dormitoarele mici și spațioase, există diferite principii pentru selectarea lămpilor. Cu toate acestea, trebuie să recunoaștem că aceasta nu este o sarcină ușoară pentru nicio zonă. Sursele de iluminat artificial nu ar trebui să supraîncărcă designul interior. Lustre, lămpi de podea, lămpi de noptiere trebuie să aibă dimensiuni într-o anumită măsură proporționale cu suprafața camerei.

Designul corpurilor de iluminat trebuie să corespundă stilului ales. De exemplu, un candelabru masiv va arăta ridicol atât într-un dormitor mic, cât și într-un dormitor decorat într-un stil minimalist. Zonarea spațială este următoarea considerație importantă atunci când planificați iluminatul. Orice dormitor ar trebui să aibă întotdeauna iluminare generală și iluminare pentru o anumită zonă.

De exemplu: • citind lumini înainte de culcare • iluminarea mesei de pansament Un tavan frumos luminat poate transforma un dormitor într-o adevărată zonă de relaxare. De asemenea, tonul luminii este important pentru dormitor. Designerii recomandă iluminarea în culori calde. Deoarece lumina caldă are un efect calmant asupra psihicului.

Concluzie pe această temă Înainte de a comanda mobilă pentru un dormitor, vă sfătuim să consultați mai întâi cât mai multe fotografii cu dormitoare completate în reviste, pe Internet, inclusiv proiectele noastre. Cu toate acestea, nu ar trebui să vă ghidați doar de fotografia care vă place. Mobila pentru dormitor trebuie să îndeplinească pe deplin cerințele numai proprietarilor săi. Comandarea mobilierului în compania noastră are loc numai după următorul algoritm - acesta este comoditatea, durabilitatea și frumusețea. Producem mobilier în orice stil interior. Dacă aveți întrebări, suntem gata să vă vorbim telefonic sau la oricare dintre birourile noastre .

Despre ZTB.ro

ZTB.ro este un agregator românesc de bloguri care colectează și afișează articole din diverse domenii, oferind vizibilitate bloggerilor și o platformă centralizată pentru cititori. Articolele sunt preluate prin feed-uri RSS/Atom și direcționează traficul către blogurile originale.

Articole recente