MSI GE72 7RE Apache Pro – laptop de gaming cu ecran de foarte buna calitate si o configuratie hardware foarte puternica!

Preţ MSI GE72 7RE Apache Pro

MSI GE72 7RE Apache Pro este un nou model de laptop portabil si foarte puternic de generatie noua, dedicat in mod special pasionatiilor de jocuri video si chiar editorilor grafici/video din ziua de azi, care a aparut recent si in oferta marilor retaileri online de IT&C din Romania la un pret potrivit pentru configuratia sa hardware de top. Acesta vine cu un design portabil si foarte elegant, ecran FullHD 120Hz de 17,3 inch, un nou procesor Kaby Lake de la Intel, o memorie RAM DDR4 de 16 GB in dual-channel, o unitate HDD de 1 TB si un SSD de 256 GB, o solutie grafica dedicata din seria GeForge GTX 10 de la NVIDIA, noul sistem de operare Windows 10 Home si mai multe caracteristici multimedia utile.

Review MSI GE72 7RE Apache Pro

Design-ul ultra-modern si destul de portabil, specific modelelor de laptopuri de la MSI dedicate jocurilor video, al noului laptop de gaming din gama Apache Pro de la MSI va atrage cu siguranta toate privirile celor di...