MUCENICI MOLDOVENESTI - umpluti cu 3 tipuri de nuci (reteta de post)

Este prima oara cand prepar mucenici.Reteta este preluata  de aici, si adaptata pe gustul meu.Ingrediente ptr aluat:faina alba - 700gr.apa minerala - 300gr.pulbere de turmeric - 1/2 lingurita suc de portocale (stors) - 100gr.ulei de floarea soarelui - 100gr.zahar - 100gr.sare - 1/2 linguritapraf de copt - 1 linguritadrojdie uscata - 16gr. (sau proaspata 40gr.)coaja rasa - de la 1 portocalaAluatul se imparte in 10 bucati egale, din care vor iesi 10 mucenici mari. (ies 2 tavi, dupa cum se vede din poze). Sau se poate imparti in 20, ptr cine ii doreste mititei.Umplutura:miez de nuca - 150gr.migdale - 150gr.zahar - 100gr.cacao - 1 lingura scortisoara - 1 linguritanucsoara - 1/2 linguritagh