MULTIMILIARDARUL AMERICAN ,EVREU- KHAZAR DIN TRIBUL AL 13-LEA,GYORGY SCHWARTZ,ALIAS GEORGE SOROS SI PLANUL SAU CU SLUGA SA KLAUS WERNER JOHANNIS,RETEAUA SOROSISTA,MULTINATIONALELE,GLOBALISTII SI NOUA SECURITATE SOROSISTA DIN DNA,SERVICII SECRETE,JUSTITIE ,MASS MEDIA PLATITA DE „TEUFEL”DIN ROMANIA VOR SA RASTOARNE GUVERNUL PENTRU A IMPIEDECA DEZVOLTAREA ECONOMICA A ROMANIEI!

In realitate, acesta este motivul principal pentru care George Soros, Klaus Iohannis, Multinaționalele, Globaliștii și Noua Securitate din România vor să răstoarne Guvernul pentru a împiedica dezvoltarea economică a României. Cele doua Ordonante de Urgenta privind “gratierea” si “modificarile codului penal” sunt doar niste pretexte. Atat.

Agitatorii/instigatorii, care au citit cele doua Ordonante de Urgenta, lanseaza minciuni, dezinformari si diversiuni pe Internet, acestia stiind ca multi oameni, de buna credinta, vor fi manipulati si vor crede ca “penalii au dat o lovitura luptei anticoruptie”.

In Romania nu exista nici o “lupta anticoruptie”, este doar un pretext pentru crearea unui stat de tip totalitar. Incepand cu anul 2005, globalistii SUA-UE-Soros au creat, sustinut si instaurat Noua Securitate in Romania. Aceasta Noua Securitate este mult mai puternica decat cea din perioada comunista.

Este o forma de experiment a g...

Articole recente