MUTANTUL KLAUS WERNER JOHANNIS NU A FOST ATENT CA SI TOATA „CLICA SFATUITORILOR „CARE L-AU INSOTIT LA AJC ,CA PRESEDINTELE DONALD TRUMP I-A ORDONAT SA VINA ,IAR DUPA CE O STAT CU MALAKUL 30’MINUTE DE VORBA I-O SPUS PRINTRE RANDURI:”SA NU TE PRIND CU „CURUL IN DOUA LUNTRII?”ORI ESTI CU USA ?,ORI TE DUCI LA MUTTI MERKEL?…SI TALAMBUL O PREFERAT-O PE MERKEL+SOROS+MAKRON!

„Gurile rele spun că această conferință de presă comună ne costă 6 miliarde de dolari.
Klaus Iohannis a efectuat o vizită în SUA care a nu surprins pe toată lumea. Președintele a fost primit de Donald Trump, iar acesta din urmă a avut numai cuvinte de laudă la adresa României,nu a Germaniei.
Românii se așteptau ca ridicarea vizelor să fie pe lista subiectelor de discuții dintre cei doi, dar la Casa Albă acest subiect nu a existat.
„Gurile rele spun că această conferință de presă comună ne costă 6 miliarde de dolari. Banii cu care Klaus Iohannis vrea să cumpere de la americani șapte sisteme de rachete cu rază lungă și 21 de sisteme de apărare antiaeriană pentru distanțe scurte”.„Despre cei 2% din PIB alocați înarmării, Klaus Iohannis a zis cu subiect și predicat că vor fi cheltuiți împreună cu americanii”. <