NEGOCIERI INTRE DRAGNEA SI JOHANNIS!,LOVITURA PENTRU SIE: DAN MIHALACHE FAVORITUL EMISARULUI GERMANIEI LA BUCURESTI ,PENALUL KLAUS WERNER JOHANNIS!

 

Este din ce în ce mai clar că zilele lui Sorin Grindeanu în fruntea Guvernului sunt numărate. Liviu Dragnea a decis că acesta trebuie să plece și președintele PSD i-a găsit deja și un înlocuitor în persoana ministrului de Interne Carmen Dan. Deși numele nu este încă bătut în cuie din cauza șușotelilor din partid, liderul social democraților insistă ca protejata lui să ocupe scaunul care va fi lăsat liber de Grindeanu.Pentru actualul premier, lovitura încasată este una de proporții și îi cam pune cruce carierei politice. Acesta ar rămâne practic șomer, după ce în urmă cu câteva luni a renunțat la funcția de președinte al Consiliului Județean Timiș pentru a prelua frâiele executivului.

În acest context, Dragnea negociază intens cu președintele Klaus Iohannis pentru desemnarea unui nou premier. Se pare că de la Cotroceni s-ar cere la schimb șefia SIE, adică Parlamentul cu majoritatea formată din PSD și ALDE s...