NOUL PARTID DEMOCRAT LIBERAL =PARTIDUL NATIONAL LIBERAL POPULAR-PPE,LASAT PE MAINILE LUI TINEL GHEORGHE TRADATORUL LICHIDATOR AL PDL….TAIETOR DE PLOPI!

Atras fel și fel de sfori și și-a făcut publice toate legăturile și prieteniile din PNLP, și nu numai, doar de dragul de a înșfăca poziția de secretar interimar al liberalilor. Odată „bifată“ și această funcție, europarlamentarul Cristian Bușoi s-a văzut, rapid, depășit de situație, având în vedere că majoritatea timpului și-l petrece pe la Bruxelles, la Parlamentul European, iar unii dintre „prietenii“ cu care defila l-au părăsit rând pe rând, din cauza atitudinii duplicitare afișate în soluționarea mai multor probleme interne ale PNLP. Funcția de secretar general, fie el și interimar, atârnată în „panoplia“ sa, l-a determinat pe Bușoi să spere la poziția supremă în partid.

Din poziția de număr 2 al PNLP, europarlamentarul a luat pulsul degringoladei din partid și a găsit că e mai bine să pară că joacă cinstit pe finalul cursei electorale interne, delegându-și atribuțiile unui pedelist s...