Oale minune - oale sub presiune
Oalele sub presiune mai sunt numite si oale minune - sunt
foarte utile, mancarea se gateste mai repede, nu da in foc, are
gust bun - eu nu as mai sta fara oala sub presiune in
bucatarie.
Nu e rau sa ai doua dimensiuni de oale, pentru ciorba sau pentru
cand ai de gatit o cantitate mai mica.
Avem aici o promotie - preturi reduse la oalele sub presiune
vandute de ELEFANT - VEZI AICI OFERTA!
Oala Klausberg, inox, capac, inductie, KB-7220,
Argintiu/Negru
Fabricata din otel inoxidabil 18/10 de foarte buna
calitate,
Baza ei asigura o distributie rapida si uniforma a caldurii.
Alimentele se prepara rapid, iar caldura este bine pastrata in
interior. Manerele din inox sunt invelite in silicon si nu se
incalzesc la folosirea pe plitele pe inductie. Capacul este
fabricat din sticla termorezistenta, transparenta. Manerul
capacului asigura suport pentru a fi asezat pe blat.
Gura vasului este construit astfel incat sa previna scurgerea.
Materiale: Otel inoxidabil si capac din sticla termorezistenta.
Capacitate: disponibile mai multe dimensiuni
Se poate curata in masina de spalat vase. Se poate folosi pe toate
sursele de gatit, inclusiv pe plitele cu inductie.
CUMPARA Oala Klausberg, inox
AMT GASTROGUSS - Oala sub presiune, 922SKSET,
aluminiu, Gri
Cu strat antiadeziv Lotan®, fabricata in Germania.
Impreuna cu oala veti primi si un capac din sticla termorezistenta
pentru a utiliza vasul normal, fara presiune.
Sunt disponibile diverse dimensiuni.
Toate produsele AMT Gastroguss sunt fabricate din
aluminiu turnat manual de catre mesteri priceputi. Printre
avantajele aluminiului turnat manual se numara: timpul mai lung de
intarire, ce previne stresul materialului, o turnare omogena si
aparitia unui numar mai mic de pungi de aer in material decat in
cazul turnarii mecanizate.
Vasele AMT Gastroguss au o baza foarte groasa de pana
la 9 mm grosime. Aceasta stocheaza mai multa energie si nu se
supraincalzeste usor. Baza vaselor Gastroguss este renumita pentru
faptul ca nu isi pierde forma, nici daca este supusa la variatii
extreme de temperatura.
Aluminiul ce sta la baza produselor Gastroguss este mai
intai sablat, pentru marirea de 12 ori a suprafetei de adeziune a
straturilor ce urmeaza sa fie aplicate pe acesta. Primul strat
aplicat vasului este cel din oxid de titaniu, ars la 20.000°C,
fiind aproape la fel de dur ca diamantul. Urmatoarele straturi
aplicate sunt: stratul anticoroziv, stratul median cu particule
ceramice si stratul antiadeziv de suprafata numit Lotan®.
Acest strat antiadeziv poate fi intalnit doar la vasele AMT
Gastroguss si pe langa proprietatile antiadezive, ce ajuta la
curatarea usoara a vaselor, acesta are si un efect
antibacterian.
Stratul antiadeziv Lotan® ofera toate avantajele unui strat
antiadeziv clasic, insa face toate acestea fara sa contina
PFOA.
Manerele vaselor Gastroguss rezista la temperaturi de pana
la 240°C. Astfel, puteti gratina alimentele imediat dupa ce
le-ati prajit pe plita, fara sa mai schimbati vasul. Manerele
ergonomice ale vaselor au fost dezvoltate cu ajutorul echipei
Culinare Nationale a Germaniei.
Poate fi spalata in masina de spalat vase si poate fi
utilizata pe plitele vitro-ceramice, electrice sau pe
gaz.
AMT GASTROGUSS - Oala sub presiune
FISSLER - Oala sub presiune Fissler VitaVit Edition,
4.5 L, 22 cm, inductie, inox, Gri
Functia integrata, VitaControl asistent electronic pentru
gatit, un sistem integrat de gatit in aburi si eliberare
confortabila a acestora transforma fiecare piesa intr-un ajutor
valoros in bucatarie.
Structura conica a vasului si manerele scurte laterale permit
asezarea oalelor de acelasi diametru una peste cealalta, pentru a
economisi spatiu. Manerele detasabile aferente capacului fac ca
aceasta oala sub presiune sa fie usor de curatat si de
depozitat.
Design unic. Asistentul electronic pentru gatit poate fi
utilizat pe diverse tipuri de plita sau va poate aminti sa
schimbati garnitura sau bateria. VitaControl poate de
asemenea fi utilizat ca si timer de bucatarie.
Gatit cu aburi fara presiune. Oala sub presiune VitaVit Edition
convinge cu un nivel integrat de gatit in abur, ce nu necesita
presiune astfel incat chiar si gatitul celor mai delicate alimente
reusesc perfect. Astfel un food steamer devine inutil. Eliminarea
aburului este confortabila si usor ajustabila.
Datorita functiei de evaporare poti ajusta eliminarea aburului
extrem de confortabil si precis.
Sistem simplu tip semafor Noul dispozitiv cu afisaj color al
procesului de gatit este usor de controlat. Galben : intensitatea
focului poate fi redusa; Verde : temperatura setata a fost atinsa
si incepe timpul de gatire; RoĹźu : temperatura este prea ridicata;
3 nivele de gatire Suplimentar fata de obisnuitele 2 nivele de
gatire (nivelul delicat si rapid), VitaVit edition asigura o noua
functie de gatit cu aburi. Gatire in aburi fara presiune: puteti sa
aruncati o privire, sa amestecati si sa condimentati in orice
moment. Inclus accesorii de inalta calitate. Oalele sub presiune
VitaVit Edition sunt echipate cu vas perforat cu trepied pentru
gatire la aburi. Pentru acest produs puteti achizitiona separat
Timer electronic Fissler VitaCrontrol.
Oala sub presiune Fissler VitaVit
Edition,
KINGHOFF - Oala sub presiune KingHoff, inductie, 7
litri, KH-4807, Argintiu/Negru
In oala sub presiune puteti gati foarte rapid, pastrand in
acelasi timp valorile nutritive si mineralele din alimente.
Fabricata din inox de foarte buna calitate, oala are manerul
ergonomic, usor de folosit. Materiale: Otel inoxidabil.
Capacitate: 7 litri. Diametru: 22 cm.
Instructiuni de utilizare: Se poate curata in masina de spalat
vase, fara capac. Se poate utiliza pe toate sursele de caldura,
inclusiv pe plitele cu inductie.
KINGHOFF - Oala sub presiune
KingHoff
VEZI ALTE OALE SUB PRESIUNE, CU PRET
REDUS!
Promotie realizata ca afiliat ELEFANT!
Pentru alte lucruri frumoase va invit sa urmariti si pagina de
facebook e-toatacasa