OANA FLOREA,PRESEDINTELE COMISIEI PARLAMENTARE DE ANCHETA A ALEGERILOR PREZIDENTIALE DIN 2009,CERE DIN NOU DOSARUL LUI LAZARICA DE LA PARCHETUL GENERAL!

Preşedintele Comisiei de anchetă privind alegerile prezidenţiale din 2009, Oana Florea, a declarat, joi, că membrii comisiei îi vor transmite o nouă solicitare procurorului general, Augustin Lazăr, în care îi cer dosarul clasat privind scrutinul, urmând să îi ceară şi ministrului Justiţiei, Tudorel Toader, să-şi exercite atribuţiile şi să verifice sarcinile de serviciu ale lui Lazăr.

„O a treia propunere care a fost votată, o revenire cu o solicitare către domnul Augustin Lazăr pentru a ne pune la dispoziţie o copie după dosarul, cercetările privind posibilitatea de fraudare a alegerilor din 2009, având în vedere poziţia CSM, deciziile CCR date în speţă”, a spus Oana Florea.

Întrebată dacă membrii comisiei vor cere sancţionarea lui Augustin Lazăr, în cazul în care va refuza în continuare să transmită dosarul, deputatul PSD a afirmat că o decizie în acest sens va fi lăsată la latitudinea ministrului...