OMUL DE AFACERI ,VIOREL CATARAMA SI-A DEPUS MARTI,CANDIDATURA PENTRU PRESIDENTIA NOULUI PARTID NATIONAL LIBERAL POPULAR-PPE:ESTE DE ACORD IN MOTIUNEA SA”POLITICA NATIONALA-CALEA LIBERALA.#RESTART CU CASATORIILE HOMOSEXUALE!”

Omul de afaceri Viorel Cataramă şi-a depus, marţi, candidatura la şefia PNL, susținând că îşi doreşte succesul pe care l-a avut Donald Trump la alegerile din SUA, și anunțând că, dacă va fi ales, liberalii vor fi de acord cu ”căsătoriile homosexuale şi cu adopţiile de către aceste familii a copiilor”.

”Dacă voi fi ales, PNL va fi de acord cu căsătoriile homosexuale şi va fi de acord cu adopţiile de către aceste familii a copiilor. Fac această declaraţie în baza moralei creştine – piatră de temelie a dreptei – şi pot să justific această afirmaţie. (…) Noi suntem creştini, cartea noastră de căpătâi e Biblia. În Biblie spune că Dumnezeu a făcut pe om şi i-a dat anumite calităţi. Homosexualii au această înclinaţie nu pentru că aşa e cool, ci pentru că aşa sunt ei, aşa simt. Dumnezeu a îngăduit ca aceşti oameni să aibă această înclinaţie, nu este o boală care poate fi tratată, este un ...