ORIGINEA AVERII LUI CRISTIAN BOUREANU,NASCUT IN ZAMBIA,DEZVALUITA DE FOSTUL SEF AL SECURITATII LUI CEAUSESCU ,ION MIHAI PACEPA!

Originea averii lui Boureanu, dezvaluita de Ion Mihai Pacepa! Fostul sef al Securitatii a sustinut ca parintii geologi ai politicianului au descoperit un zacamant de aur in Zambia!

 

Cristan Boureanu s-a nascut in Zambia, acolo unde parintii sai geologi au fost trimisi de statul roman pentru exploatarea unui zacamant de aur.

Cristian Boureanu a revenit in prim-plan o data cu scandalul declansat intre el si fiica sa, Ioana. In trecut, Boureanu a intrat in atentia presei pentru averea sa impresionanta, ultima declaratie a sa, din 2012, cuprinzand 17 terenuri, mai multe conturi, dar si bijuterii si ceasuri in valoare de 380.00 de euro. “Prima oara cand am lucrat pentru bani a fost in clasa a sasea cand lucram ca zilier pentru o echipa de prospectiuni geologice, parintii mei fiind ingineri geologi. Putin mai tarziu, am facut ceva mai multi bani vanzand ziare la sfarsit de saptamana. Castigam mai mult intr-un weekend decat...