Paine de casa alveolata (cu gauri) - din faina tip ,,00'' (experiment reusit)

  • Postat în Blog Shop
  • la 22-04-2017 21:24
  • 426 vizualizări



Am folosit faina italiana de tip ,,00'' - echivalenta cu faina ptr paine care la americani se cheama ,,bread flour''. La noi, echivalentul ar fi ,,faina 650'' sau ,,faina 550''.
Aceasta faina italiana (ca mai toate fainurile lor) este exceptionala. Ptr doritori, las link-ul magazinului online  aici
 Metoda folosita: auto-liza, in frigider ptr minim 2 ore (eu am tinut 12 ore, adica de seara pana dimineata).
Coacere = 40 minute (la 240C pentru primele 20 minute, apoi la 200C)
Spor la experimentat!

Despre ZTB.ro

ZTB.ro este un agregator românesc de bloguri care colectează și afișează articole din diverse domenii, oferind vizibilitate bloggerilor și o platformă centralizată pentru cititori. Articolele sunt preluate prin feed-uri RSS/Atom și direcționează traficul către blogurile originale.

Articole recente