Papanasi

Ingrediente pentru gogosi:400 g branza dulce de vaci100 g branza sarata de vaci2 oua 300 g faina1 lingurita bicarbonat de sodiucoaja de lamaieesenta de vaniliezahar vanilatIngrediente montaj:smantanadulceata afine (sau ce va place)Mod de preparare:Branza dulce scursa bine se pune in castron alaturi de branza sarata data prin razatoare, adaugam cele doua oua, esenta, coaja de lamaie, vanilia, si bicarbonatul. Amestecam bine cu o paleta ca sa omogenizam.Adaugam jumatate din faina si amestecam bine, apoi lasam paleta si adaugam restul de faina framantand cu mana. Trebuie sa ne iasa un aluat omogen , usor lipicios.
Lasam aluatul la odihnit 10-15 min, apoi facem din el bilute mici, pe care le punem la prajit in baie de ulei pana se rumenesc frumos. Le montam in cupe, 5-6 gogosele  , punem peste ele smantana, apoi inca 2-3 gogosele, iar smantana s