Papanași

Nu ma consider bucatar expert, dar recunosc ca ador sa prajituresc cand am timp liber pentru ca ma relaxeaza si pentru ca aduc un zambet pe buze celor dragi mie, asa ca incerc pe cat posibil sa fac ceva dulce macar o data pe saptamana.Voiam de mult sa fac papanasi, dar mi-era teama de esec si sincera sa fiu, credeam ca sunt mai greu de facut si mai migalosi.Va prezint aici reteta cea mai simpla de papanasi super pufosi si deliciosi.
Ingrediente:
•250g branza dulce de casa (am facut cu o seara inainte si am lasat peste noapte la scurs)
•8 linguri self raising flour (faina cu agent de crestere, daca puneti faina simpla, adaugati si un praf de copt)
•1 varf cutit praf de amoniac stins cu zeama de lamaie (ptr afanarea si fragezirea aluatului)
coaja de lamaie
•2-4 linguri zahar pudra vanilat (in functie de cat de dulci ii vreti)•extract de vanilie (eu ...