PELALUL KLAUS WERNER JOHANNIS DISPERAT DE FRICA O DAT VERDICTUL:COMISIA PARLAMENTARA DE ANCHETA A FRAUDARII ALEGERILOR PREZIDENTIALE DIN 2009,SI POATE DIN 2014,NU II ESTE PE PLAC!

Președintele Klaus Iohannis a susținut joi că, din punctul său de vedere, alegerile prezidențiale din 2009 nu au fost fraudate, persiflându-i pe politicienii care au dorit Comisia parlamentară de anchetă.

„După părerea mea, alegerile nu au fost fraudate, cum nici alte alegeri nu au fost fraudate, dar, cu siguranță, este un exercițiu democratic, nu neapărat important, dar interesant, ceea ce se întâmplă acum cu Comisia de verificare pentru alegerile din 2009”, a spus Iohannis, la Palatul Cotroceni.

Întrebat dacă în calitatea sa de premier propus la acea vreme s-ar prezenta la o audiere în Parlament, Iohannis a spus: „Numai că acum sunt președinte al României și am altă calitate. Nu aș avea niciun lucru interesant să le spun, fiindcă atunci am participat la campanie, nu am fost ceea ce se numește insider acolo, dar la niciun moment nu mi s-a părut că s-ar fi petrecut lucruri care nu sunt în regulă”.

Ch...