PENALII DIN NOUL PDL,ACTUALMENTE PNLP(FRUNZAVERDE) SI SOROSISTII DIN USR,AU SABOTAT CU SCANDAL O SEDINTA A PARLAMENTULUI DE FRICA LUI LAURA LASCU-KOVESI,FACAND SCUT DE APARARE IMPOTRIVA AUDIERII ACESTEIA!

Parlamentarii PNL şi USR au părăsit sala de şedinţă după un schimb de replici între deputatul PMP Corneliu Bichineț şi senatorul PSD Nicolae Bacalbașa pe tema audierii Laurei Codruța Kovesi de către o comisie de anchetă parlamentară, în legătură cu noaptea alegerilor prezidențiale din 2009.

Nicolae Bacalbașa a fost critic la adresa Ralucăi Turcan în ședința comună a Senatului și Camerei Deputaților, afirmând că nu îl sperie amenințările doamnei „Curcanu”.

Acesta a făcut semne obscene, de la tribuna Parlamentului, având un comportament inadecvat în timpul dezbaterilor pe modificarea Statutului senatorilor şi deputaţilor cu privire la comisiile de anchetă.

„În tot Vasluiul sunt violuri și… discursuri bune în Parlament. Discursul de dinainte a ridicat o problemă fundamentală: rolul Parlamentului în structura puterii din România. S-au făcut eforturi disperate ca Parlamentul să devină o stru...