PENALUL KLAUS WERNER JOHANNIS,BOLNAV DE SINDROMUL ASPERGER(GENIUL RAULUI) SI URA SA FATA DE ROMANI:” SINGURA TARA CARE SE OPUNE ADERARII ROMANIEI LA SCHENGEN ESTE ROMANIA?!”

Preşedintele Klaus Iohannis a declarat luni, că singura ţară care se opune aderării României la Schengen este chiar România, subliniind că o parte dintre politicieni nu au înţeles foarte bine ”cum e cu statul de drept”.

„Singura ţară care realmente se opune aderării este România, prin felul nefericit în care legiferăm, prin felul nefericit în care dăm ordonanţe de urgenţă, în general prin felul nefericit prin care arătăm că nu ştim ce vrem. Mă refer la Ordonanţa 13, la MCV, unde partea vizată prioritar, justiţia, şi-a făcut treaba. Stăm bine. La cealaltă parte, care ţine de Parlament şi de politicieni mai avem teme de rezolvat şi abordări de tip Ordonanţa 13, chiar dacă au dispărut, arată multor politicieni europeni că lucrurile în România nu sunt încă stabile în ce priveşte abordarea faţă de ce se numeşte statul de drept„, a declara...