PENTRU ROMANI, 9 MAI 1945 AR TREBUI DECLARATA ZI DE DOLIU NATIONAL,LA FEL CA SI 23 AUGUST 1944,CAND DATORITA TRADARII GERMANIEI NAZISTE,HOARDELE SOVIETO-ANGLO-AMERICANE AU TRANSFORMAT ROMANIA INTR-UN CIMITIR!

Mie sila  cand aud acuzatia de “tradare a Germaniei” de care chipurile trebuie sa ne facem vinovati pana la Judecata de Apoi. Acuzatia asta e preluata papagaliceste de toti, cu aerul ca cine stie ce mare descoperire au facut. Nu noi am fost “tradatorii”, “curvele”, ci germanii.

Pentru români, 9 mai ar trebui declarata ZI DE DOLIU NATIONAL, la fel ca si 23 august – zile in care România a fost lăsată la discreţia hoardelor mongoloide ale armatei rosii, care au transformat-o partial intr-un cimitir, partial intr-un pustiu populat de mancurti!

Un text scris de regretatul patriot român basarabean Andrei Vartic, in VoceaBasarabiei.com, la 9 mai 2006:

“Stalin si Hitler au declansat cel de al doilea razboi mondial pe 23 august 1939 prin semnarea unui acord secret dintre comunisti si nazisti prin care reimparteau Europa. Ca urmare a acestui tratat URSS ocupa pe 28 iunie 1940 Basarabia si Bucovina, iar NKVD-ul incepe uciderea in ...