PENTRU SALVAREA ROMANIEI,GROPARUL CINIC,. Leneș, mediocru, grandoman, călător, schior, mincinos, hoț de case și multe alte epitete Klaus Adolf Iohannis suspendat, un ultim deziderat!

Klaus Iohannis a devenit o problemă de securitate națională pentru România într-o perioadă de criză economică și lipsă de viziune la nivel global. Președintele României, Werner Iohannis, și-a bătut joc de poporul român pe care la împărțit în ”românii mei” și ceilalți români, în vaccinați și nevaccinați, în săraci și bogați. Leneș, mediocru, grandoman, călător, schior, mincinos, hoț de case și multe alte epitete i s-ar potrivi dragului nostru tovarăș președinte.

Inițial mulți au avut impresia că niște strategi și mari artizani îl sfătuiesc pe domnul președinte pentru a duce România în gard, însă de fapt în spatele acestor gafe și apucători dictatoriale se afla doar un profesor de fizică cu o gândire precară, ca să nu îi spunem simplu: prostănac. Liviu Dragnea și Viorica Dăncilă sunt astăzi Klaus Iohannis și Raluca Turcan, iar Sibiul este noul Teleorman.

Pentru cei care încă mai au...