PENTRU SUSPECTAREA UNEI „EVAZIUNI DE 160 DE EUROI”,FOSTUL PREMIER AL ROMANIEI VICTOR PONTA TAXEAZA”PRESA PRIETENA”,MOCIRLA IMORALA” SI CU IRONII CARE AU SCOS-O DIN SARITE PE CIUFUTA ISTERICA DANA GRECU CARE DECREDIBILIZEAZA IDEEA DE PRESA AUNCAND IN FALIMENT TRUSTUL INTACT AL OMULUI DE AFACERI DAN VOICULESCU!

Zilele trecute,  procurorul DNA Jean Uncheşelu a clasat dosarul în care Victor Ponta era acuzat de conflict de interese, pentru că „fapta nu există”. Ştirea a fost preluată de o mare parte a presei, iar vineri DNA a anunţat oficial clasarea. În aceeaşi zi s-a aflat „pe surse” că odată cu clasarea dosarului s-ar fi disjuns o parte din cauză, cu privire la o faptă de evaziune fiscală.

Fostul premier vrea să lămurească povestea aşa-zisei evaziuni, despre care spune că nu există. Mai exact, DNA îl suspectează de o evaziune de 160 de euro, din închirierea unui apartament în 2009, însă Ponta spune că a plătit impozitul în Gorj.  Victor Ponta taxează „presa prietenă”, dar şi pe Dana Grecu, de la Antena 3, pe tema ştirii despre noul dosar de evaziune.

„Sistemul lucreaza deja cu acuzatii si jurnalisti din ce in ce mai ridicoli – dar merge mai departe / si merge imperturbabil. Iar noi ne bucuram ca prostii…

La ce ma ...