Porc copt incet in cidru, cu ceapa caramelizata, ciuperci si cimbru

img
Imaginea este preluată automat împreună cu articolul de pe Homemade by Oana
Asta cred ca este cea mai buna utilizare a cidrului de mere. Porcul copt incet este extrem de moale si de suculent, ceapa caramelizata merge de minune cu carnea si pentru cine prefera, cred ca puteti pune si cateva felii de mar in vasul de cuptor.
Ingrediente:
2 linguri ulei de masline
4 bucati ceafa de porc
1 ceapa alba mare, taiata pestisori
1 lingura zahar brun
250 g ciuperci, taiate felii
500 ml cidru de mere
3, 4 crengute de cimbru
4 catei de usturoi, feliati
sare
piper
1. Puneti uleiul de masline intr-o tigaie si adaugati carnea. Asezonati-o cu sare si piper si lasati-o in jur de 1 minut pe fiecare parte.2. Aranjati ceapa pe fund

Despre Ziarul toateBlogurile

ZtB preia, în funcție de categoria la care sunt înscrise blogurile în catalog, articolele bloggerilor membri ai portalului toateBlogurile.ro.

Pentru ca articolele tale să fie publicate aici în mod automat, trebuie să fii membru al portalului și să ai blogul înscris.

Articole recente

Top Bloggeri

Articole Recomandate