Porc copt incet in cidru, cu ceapa caramelizata, ciuperci si cimbru

  • Postat în Life
  • la 12-01-2017 14:43
  • 487 vizualizări
Porc copt incet in cidru, cu ceapa caramelizata, ciuperci si cimbru
Imaginea este preluată automat împreună cu articolul de pe Homemade by Oana

Asta cred ca este cea mai buna utilizare a cidrului de mere. Porcul copt incet este extrem de moale si de suculent, ceapa caramelizata merge de minune cu carnea si pentru cine prefera, cred ca puteti pune si cateva felii de mar in vasul de cuptor.
Ingrediente:
2 linguri ulei de masline
4 bucati ceafa de porc
1 ceapa alba mare, taiata pestisori
1 lingura zahar brun
250 g ciuperci, taiate felii
500 ml cidru de mere
3, 4 crengute de cimbru
4 catei de usturoi, feliati
sare
piper

1. Puneti uleiul de masline intr-o tigaie si adaugati carnea. Asezonati-o cu sare si piper si lasati-o in jur de 1 minut pe fiecare parte.
2. Aranjati ceapa pe fundul unui vas de cuptor. Presarati zaharul brun peste ea, asezati carnea de porc, usturoiul, cimbrul si ciupercile. Turnati cidrul peste.
3. Acoperiti vasul si lasati-l in cuptor, la 180 de grade pentru 3 ore.

Despre ZTB.ro

ZTB.ro este un agregator românesc de bloguri care colectează și afișează articole din diverse domenii, oferind vizibilitate bloggerilor și o platformă centralizată pentru cititori. Articolele sunt preluate prin feed-uri RSS/Atom și direcționează traficul către blogurile originale.

Articole recente