PRESEDINTELE USA DONALD TRUMP A FOST DECORAT SAMBATA DE REGELE SAUDITSALMAN CU CEA MAI MARE DISTINCTIE CARE POATE FI ACORDATA UNUI CIVIL IN ARABIA SAUDITA!

Președintele SUA Donald Trump a fost decorat sâmbătă la Riad, unde se află în vizită, de regele saudit Salman bin Abdulaziz cu cea mai înaltă distincție care poate fi acordată unui civil în Arabia Saudită, a anunțat curtea regală saudită, transmit agențiile de presă străine.

Donald Trump a primit Medalia de aur Regele Abdulaziz „în semn de apreciere a legăturilor istorice strânse între Arabia Saudită și Statele Unite ale Americii”.

Liderul american s-a aplecat în faţa regelui saudit pentru a primi medalia. Trump nu este singurul lider american care a primit această distincţie, dar el l-a criticat dur pe Barack Obama pentru că a acceptat în 2009 distincția.

Saudiţii au întins un covor roşu pentru primirea lui Donald Trump, iar regele s-a arătat deschis să dea mâna şi cu Prima Doamnă, deşi aceasta a ales să nu-şi acopere capul în timpul vizitei din Arabia Saudită.

”E minunat să fiu î