Pretul monedei virtuale Shiba Inu ar putea exploda in timp ce marii investitori cumpără SHIB în valoare de milioane de dolari

Investitori cu putere de cumparare mare, cunoscuti sub numele de “crypto whales” sau “balene”, continuă sa achizitioneze criptomoneda Shiba Inu fiind de asteptat ca pretul acesteia sa creasca vertiginos in viitorul apropiat. “Ucigașul lui Dogecoin” asa cum este denumit Shib, este viral pe rețelele de socializare, avand zilele acestea a doua popularitate dupa Bitcoin. Analiștii se așteaptă la creșteri de 100% a prețului SHIB pe măsură ce “balenele” continuă să acumuleze.

Un investitor cu portofoliu consistent de Ethereum a cheltuit 1,2 milioane de dolari pentru a cumpăra 49,9 miliarde de monede SHIB, tranzactia facandu-se pe platforma Binance. Prețul SHIB a scăzut in timpul verii după o crestere masiva in popularitatea criptomonedelor de tip memecoin in prima jumatate a anului.

Din punct de vedere istoric, o scădere a prețului unei monede digitale este urmată de o perioada de acumulare inainte de o noua explozie a pretului.

Ac...

Articole recente