PRIMELE DECLARATII A FOSTULUI PREMIER VICTOR PONTA NUMIT CA SECRETAR GENERAL AL GUVERNULUI:”GRINDEANU A TRECUT UN „TEST MAFIOT!”

Fostul premier Victor Ponta a declarat, vineri, la Palatul Victoria că a acceptat funcţia de secretar general al Guvernului pentru a-l ajuta pe premierul Sorin Grindeanu, explicând că Guvernul nu poate fi închis ca un supermarket.

Ponta a susținut că Grindeanu a trecut „un test mafiot aproape” în ultimele trei zile, cu „amenințări personale, așa zise dezvăluiri personale sau tentative de mituire cu funcții bănoase”.

„Mă consider onorat să lucrez cu domnul Grindeanu, așa cum și domnia sa a lucrat cu mine, atâta timp cât lucrăm pentru binele public. Și sunt cu atât mai mulțumit că lucrez cu domnia sa, cu cât, în ultimele trei zile, a trecut un test pe care eu, care fac politică de destul timp, nu l-am mai văzut. E un test mafiot aproape, și anume, amenințări personale, așa-zise dezvăluiri personale sau tentative de mituire cu funcții bănoase, în care, sincer, domnul Grindeanu nu avea de ce să meargă, p...