Recomandare pat etajat pentru camera copiilor – vezi de unde poti cumpara online!

img
Imaginea este preluată automat împreună cu articolul de pe Ghidul tau zilnic in materie de fashion!

Sunt singura la parinti, insa cu toate astea, atunci cand aveam vreo 10 ani, ai mei mi-au indeplinit dotinta de-a avea pat etajat. Mi-a placut la nebunie sa am un astfel de pat cu scara, iar prietena mea cea mai buna, care locuia in bloc cu mine, venea adesea sa doarma la mine in weekend-uri, pentru ca si ea era fascinata de ideea de paturi suprapuse. In afara de faptul ca arata foarte bine patul meu alb, camera era mult mai spatioasa, iar eu aveam mai mult loc sa ma desfasor. Practic, aveam suficient de mult loc sa ma joc, sa am un sifonier spatios, dar si un birou la care obisnuiam sa imi fac temele. Camera mea din copilarie era de vis, fix asa cum mi-o doream eu! Si pentru ca de curand nepotelul meu a vazut intr-un magazin paturi suprapuse, iar parintii au fost de acord cu propunerea lui de a-i amenaja astfel camera, mi-a venit ideea de a face un articol cu recomandari de paturi suprapuse pentru copii.

Pat din lemn de pin pentru copii cu topogan Pino PiratesPat din lemn de p...

Despre Ziarul toateBlogurile

ZtB preia, în funcție de categoria la care sunt înscrise blogurile în catalog, articolele bloggerilor membri ai portalului toateBlogurile.ro.

Pentru ca articolele tale să fie publicate aici în mod automat, trebuie să fii membru al portalului și să ai blogul înscris.

Articole recente

Top Bloggeri

Articole Promovate