#REZIST PENALII PROTESTATARI DIN PIATA VICTORIEI SI CARACATITA MAFIOTA A PROCURORILOR :IOAN LASCU(PROCUROR CEAUSIST)+AUGUSTIN LAZAR(TRACTORIST)+LAURA LASCU ,FOSTA KOVESI CARE AU CASAT DOSARUL „TRANZGAZ”IN CARE ESTE IMPLICAT FRATIORUL LUI LULUTZA, EDUARD LASCU!!

Casarea „Dosarului Transgaz”, în care este implicat fratele Codruţei Kovesi, după ce surioara sa a avut grijă ca acest dosar să zacă ani de zile prin sertarele DNA, ar fi trebuit să genereze un scandal imens în spaţiul public. N-a fost însă aşa pentru că Laura Codruţa Kovesi este, din motive necunoscute, bijuteria coroanei, de care nimeni nu se poate atinge.

Vedem cu toţii, ştim bine adevărul, iar ei ne mint în faţă că abia dacă se cunosc! Este vorba despre acest clan format din procurorii Ioan Lascu, Augustin Lazăr şi Laura Codruţa Kovesi. În realitate, între aceştia au fost relaţii atît de bune, încît aşa se poate explica ieşirea surprinzătoare din spuma mării a acestei zeiţe a dreptăţii, pe numele ei Laura Codruţa Kovesi!

„Vinovat” de această manevră este şi Vasile Blaga, cel care, fiind prieten bun cu Ioan Lascu, a propus-o pe fosta baschetbal...