RICHARD ROJAS ,IN VARSTA DE 26 DE ANI ,SOFERUL CARE A INTRAT IN PLIN CU MASINA IN PIETONI LA TIMESSQUARE DIN NEW YORK ACUZAT OFICIAL DE UCIDERE DIN CULPA SI VATAMARE CORPORALA!

Poliția l-a acuzat de omor și tentativă de omor pe bărbatul care a intrat cu mașina în pietoni joi în Times Square din New York, provocând moartea unei persoane și rănirea altor 22, relatează vineri DPA.

Richard Rojas, în vârstă de 26 de ani, din Bronx, New York, a fost testat pozitiv la o substanță halucinogenă (PCP, fenciclidină) și a declarat poliției că Dumnezeu i-a spus să facă asta, a informat CNN vineri dimineață, citând o sursă din cadrul poliției.

Rojas suferă de „probleme psihologice” și le-a spus polițiștilor că se aștepta să fie împușcat de forțele de ordine, a precizat CNN.

Rojas a fost arestat la fața locului după ce a încercat să fugă și a fost dus la un spital pentru a fi testat pentru consum de droguri și alcool.

Conform relatărilor martorilor, el conducea vehiculul propriu în apropiere de Times Square când a virat pentru a intra pe strada 42 și, conducând pe contr