România ar putea accepta căsătoriile între persoanele de același sex. Proiectul de rezoluție se află pe ordinea de zi a ședinței Parlamentului European

img
Imaginea este preluată automat împreună cu articolul de pe 2blackjack1$'s Blog

Pe ordinea de zi a ședinței plenare a Parlamentului European există un proiect de rezoluție prin care grupul Partidului Popular European (PPE) vrea să oblige România să recunoască mariajele între persoanele de același sex. Amintim că PNL, PMP și UDMR fac parte din PPE.

România ar putea accepta căsătoriile între persoanele de același sex. Proiectul de rezoluție se află pe ordinea de zi a ședinței Parlamentului European.

Luni, 13 septembrie, va avea loc la Strasbourg ședinta plenară a Parlamentului European. Pe oridinea de zi a acestei ședințe se află un proiect de rezoluție prin care Partidul Popular European (P...

Despre Ziarul toateBlogurile

ZtB preia, în funcție de categoria la care sunt înscrise blogurile în catalog, articolele bloggerilor membri ai portalului toateBlogurile.ro.

Pentru ca articolele tale să fie publicate aici în mod automat, trebuie să fii membru al portalului și să ai blogul înscris.

Articole recente

Articole Promovate