S-a vaccinat și a murit – Tânăr de 22 de ani student la medicină moare la șase zile de la vaccinarea cu serul experimental Pfizer – Berki Bogdan Daniel!

El a fost Berki Bogdan Daniel, de loc din Hunedoara, peste 2 luni ar fi împlinit 22 de ani, student în Cluj Napoca la Facultatea de Chimie.

Berki Bogdan Daniel, trecând şi el, ca fiecare dintre noi, prin aberaţia pandemiei covid, se afla acasă la Hunedoara, unde locuia cu bunica şi cu un căţel. Se pare că la Facultate avea probleme cu examenele pentru ca nu prea ajungea la ele, el şi muncind pentru a se putea întreţine.

In timpul cât a stat acasa la Hunedoara evident ca era informat de faptul ca vaccinarea, aceasta crimã si atac asupra libertătii noastre, nu este obligatorie dar extrem de santajistă! Mai multe Facultăţi au anunţat că nu vor primi studenţii nevaccinaţi, la UMF Iaşi chiar s-a deschis un proces împotriva Decanatului. Băiatul nostru Bogdan îşi dorea tare sa ajunga la Cluj, să-şi rezolve examenele să-şi găsească un loc de muncă. Propaganda cretină de l...