Sări la conținut
Personal 161

Sarah Fennel de la Broma Bakery este regina deserturilor

Este posibil să primim o parte din vânzări dacă achiziționați un produs printr-un link din acest articol.

Când am început ca scriitor gastronomic la sfârșitul anilor 2010, îmi amintesc clar blogurile pe care le-am citit religios. Creatorul la care m-am întors din când în când a fost Sarah Fennel de la Broma Bakery. Înainte de filmarea noastră, am remarcat amândoi că atunci când ne-am uitat la DM-urile noastre, trimiteam mesaje de aproape zece ani! Sarah are o abilitate incontestabilă atunci când vine vorba de a face procesul de coacere accesibil, interesant și, cel mai important, distractiv. Rețetele ei sunt întotdeauna succese instantanee. Unele preferate personale pe care le-am făcut de-a lungul anilor includ prăjitura ei cu fistic și aceste prăjituri brownie.

Sarah Fennel de la Broma Bakery ne împărtășește secretele ei de copt

Cu prima ei carte de bucate, The New York Times Best Seller, Dinte de dulceSarah a creat o colecție de produse preferate și delicii de zi cu zi care îmbină nostalgia cu rafinamentul, încurajând pe toată lumea să se aplece spre distracția care vine cu coacerea. Am făcut rețeta cărții de plăcintă cu cremă de ovăz pentru prieteni acum câteva săptămâni și toată lumea a fost obsedat.

Ne-am alăturat lui Sarah pentru o după-amiază de bunătăți înainte de sărbători. Sarah a împărtășit sfaturile ei preferate de divertisment, secretele de bucătărie din culise și două rețete care sunt perfecte pentru masa ta de Ziua Recunoștinței.

Povestește-ne despre cariera ta și despre începerea unei afaceri. Cum a fost viața de antreprenor?

Ocupat și în continuă schimbare! Dar și asta îmi place la asta. Fiecare zi este diferită, de la testarea rețetelor și filmarea videoclipurilor sociale în bucătăria mea, până la a sta pe canapea toată ziua făcând întâlniri și e-mailuri, până la a merge la evenimente și a crea rețele cu oameni din spațiul alimentar din tot New Yorkul. Este foarte variat! Este interesant, totuși, ca antreprenor, simt că sunt mereu „activ” și mă gândesc la afacerea mea într-un fel, indiferent de ceea ce fac.

Care a fost cea mai mare învățare a ta în ultimul an?

Cea mai mare evoluție a mea din ultimul an a fost să mă includ tot mai mult în afacerea mea. Cu ani înainte, am reușit să las mâncarea și rețetele mele să strălucească de la sine. Acum, oamenii par să vrea să audă din ce în ce mai multe de la mine – ce port, la ce curs de antrenament voi merge, la ce film mă uit.

Este o schimbare interesantă, care este în paralel cu ceea ce vedem în spațiul de influență în general. Oamenii sunt din ce în ce mai interesați de persoana din spatele mărcii.

A fost o curbă de învățare pentru mine, deoarece sunt cineva care preferă să-mi păstreze viața personală separată de viața mea de afaceri, așa că este o provocare pentru mine să mă integrez atât fără probleme, cât și într-un mod care încă mi se pare natural.

Ce rețete din noua ta carte de bucate, Dinte de dulce te sprijini pentru adunări?

Simt că, în general, deserturile sunt menite să fie împărtășite! Atât de multe rețete din Sweet Tooth sunt grozave pentru adunări. Plăcinta olandeză cu mere cu zahăr brun și nuci este incredibilă de Ziua Recunoștinței – este cu adevărat plăcinta cu mere perfectă. Budinca de pâine cu croissant cu zmeură este surprinzător de ușor de făcut pentru un moment de brunch, dar se simte ridicată și specială. În lunile mai calde, tortul cu căpșuni este o mare plăcere a mulțimii. Nutella Smith Island Cake este probabil rețeta de care sunt cel mai mândru și este un astfel de tort knockout care va face pe oricine să se uite. E clar că sunt multe pe care le iubesc!

Cum ai învățat să gătești? Ce vă informează abordarea cu privire la mâncare?

Sunt complet autodidact. Mama mea avea un dinte imens de dulce, așa că în copilărie erau întotdeauna brownies în frigider sau fursecuri pe blat. Dar, în același timp, mama mea nu este cea mai… brutară tehnică. Schimbase untul topit cu temperatura camerei și se întreba de ce prăjiturile ei nu ieșeau așa cum își dorea ea. (Sfat profesional, untul topit vs. temperatura camerei se coace foarte diferit!).

M-am învățat singur prin multe încercări și erori. Când eram la facultate, am început prin a face rețete altor oameni și încet-încet am început să înțeleg știința din spatele coacerii. Apoi, după un timp, a devenit o a doua natură.

În ceea ce privește ceea ce îmi informează abordarea cu privire la mâncare, mă gândesc mereu la persoana căreia, ca și mine, i-a plăcut întotdeauna coacerea și deserturile, dar nu are neapărat cunoștințele necesare pentru a executa prăjitura perfectă cu ciocolată. Un lucru care cred că este cu adevărat special la această carte este că veți găsi o mulțime dintre mine „vorbând” cu voi așa cum ar face un prieten în instrucțiunile din rețete, care este acolo pentru a vă încuraja pe parcurs și pentru a vă face un brutar mai bun în acest proces.

Povestește-ne despre casa ta.

Ne-am găsit casa online printr-o listă Compass și suntem atât de încântați de ea. Proprietarii au fost foarte atenți în ceea ce privește închirierea chiriașilor care l-ar trata cu aceeași grijă și dragoste pe care o au pentru această casă și cred că asta face parte din ceea ce o face să se simtă atât de specială. Ea simte ca o casă.

Nu am făcut nicio modificare pentru că ne-am mutat în urmă cu câteva luni și nu suntem siguri ce ne rezervă viitorul apropiat. (Nu vrem să pictăm lucruri dacă se întâmplă să ne mutăm într-un an!) Spațiul era deja atât de confortabil, nu aveam nevoie să facem mare lucru. Bucătăria și zona de luat masa sunt partea mea preferată a casei. Îmi plac ferestrele din podea până în tavan și cum arată spre verdeață (un lucru foarte special în mijlocul orașului New York). Îmi place insula de marmură și contrastul ei cu dulapurile negre. Îmi place modelul chevron al podelei din lemn. Întregul spațiu se simte cu adevărat primitor.

Cum arată o adunare grozavă pentru tine?

Dincolo de a-ți face oaspeții să se simtă speciali și îngrijiți, adunările trebuie să ia în considerare cum să-i facă pe oaspeți confortabil. Confortul este atât de important pentru mine de fiecare dată când oamenii se adună, deoarece vreau să simtă că se pot relaxa și să nu se simtă încordați și cum se întâmplă uneori la cină. Îmi place să primesc oamenii cu băuturi și mâncare, dar îmi place și să am muzică pentru a difuza orice liniște inițială. Eu și soțul meu adoră să ne jucăm și am descoperit că jocul în timpul aperitivelor este o modalitate excelentă de a-i determina pe oameni să înceapă să se dea liber și să se distreze.

Prezintă-ne o zi obișnuită pentru tine.

De obicei, mă trezesc la 7:30 și merg direct la un antrenament acasă. Descoper că, dacă încă mi-e somn, pot să mă poticnesc în ea mai degrabă decât să mă conving mai târziu în cursul zilei, LOL! De acolo s-ar putea să-mi duc câinele la parcul pentru câini, aflat la câteva străzi distanță, sau să intru direct pe computerul meu. Îmi place să mă ocup de e-mailuri mai întâi, apoi să merg la întâlniri dimineața târziu. Îmi place să mănânc prânzul în jurul orei 12, apoi să încep să filmez videoclipuri pentru ziua respectivă. Voi filma de obicei de la 12:30-4:30 și voi obține trei rețete. Apoi îmi voi verifica din nou e-mailurile și, dacă am noroc, mă închid până la 18 sau 19.

Ce produse iti plac pentru masa?

Cea mai gustoasă întorsătură a unui clasic.

Pregătiți-le să le coaceți la repetare.

Care este instrumentul tău de gătit obligatoriu?

Mixer cu suport Kitchenaid pentru că este atât de versatil și convenabil. Fiecare brutar ar trebui să aibă unul!

Care sunt cărțile tale de bucate preferate?

Îmi plac cărțile care au o gamă completă de feluri de mâncare pe care le poți transforma într-o masă întreagă. Autorul meu preferat de cărți de bucate din toate timpurile este Ottolenghi. El este atât de creativ și straturile aromatează atât de bine. Recent, am gătit din Treci Farfuria şi Serios atât de bine. Atât Carolina, cât și Carissa sunt grozave în a face mâncăruri inventive, cu relativ puține ingrediente!

Spune-ne câteva lucruri pe care le vom găsi întotdeauna în frigiderul tău.

Unt. Literal atât de mult unt. De asemenea, laptele și ouăle… știi, elementele esențiale pentru copt. De asemenea, felii aleatorii de tort, pătrate de brownies. Atunci, cum ar fi hummus? Sunt obsedat de hummus.

Te sperie ceva la distracție?

Peisajele de masă pot simți o presiune mare. Obținerea de șervețele și farfurii drăguțe perfecte pentru sezon sau ocazie… este mult! Dar cred că în cele din urmă oamenilor nu le pasă așa de mult cum arată masa, deoarece mâncarea este delicioasă.

Care sunt preparatele tale de semnătură pentru divertisment?

Sunt un iubitor pentru o aplicație cheeseboard. Este atât de zdrobitor și un moment grozav în care alegeți-vă aventura. Pentru petreceri, îmi place un risotto sau un orzo bun alături de o proteină simplă, cum ar fi puiul la friptură sau friptura la grătar cu o marinadă bună. Și mereu optez pentru o salată super simplă precum rucola cu parmezan și o vinegretă de lămâie.

Inițiatorul de conversație preferat?

De fapt, îmi place să am cărți de început de conversație pe masa mea în timpul cinei.

Care este regula ta pentru petrecerea fără stres?

Bea un pahar cat te pregatesti lol.

Completați spațiul liber:

O masă perfectă ar trebui: lasa toata lumea plina.

Nu este o cină fără: buna conversatie.

Fiecare bucătar ar trebui să știe să: face desert