SASUL UNGURILOR KLAUS WERNER JOHANNIS DUPA CE LE-O DAT „APA LA MOARA”,ACUM CULEGE „ROADELE”: TUPEUL LUI KELEMEN HUNOR NUMAI ARE LIMITE:UDMR NU VREA SA SARBATOREASCA CENTENARUL UNIRII,IN 2018!

ADEVARATUL VINOVAT DE INSTIGARE IMPOTRIVA UNITATII NATIONALE A ROMANEI ,GAULEITERUL NAZI,KLAUS WERNER JOHANNIS CULEGE ‘ROADELE”IN URMA TURNEULUI ELECTORAL IN SECUIME SI IN HARCOV: Tupeul lui Kelemen Hunor nu mai are limite: UDMR nu vrea să sărbătorească Centenarul Unirii, în 2018. Ce poate să prezinte statul român, în afara faptului că există și după 100 de ani? Statul a încercat în ultimul secol să lichideze orice nu este român.
UDMR face tot ce știe mai bine: aruncă cu noroi în statul român și simbolurile naționale. Ținta pe care au luat-o la ochi udemeriștii este acum Centenarul Marii Uniri. Sărbătoare de care liderul UDMR nici nu vrea să audă și chiar respinge ideea participării conaționalilor săi la  acest evniment. Intr-o declarație care nu face decât să inflameze spiritele, Kelemen Hunor spune că nu ar fi nimic de sărbătorit pentru că nimic nu s-a schimbat în mentalitatea popoarelor: românii se tem să nu rămâ...