Singur acasă – varianta București

Problema intens dezbătută zilele acestea este decizia municipalității București, luată în colaborare cu Ministerul Educației și Inspectoratul Școlar, de a amâna cu două zile începerea școlii, din motive ce țin de vreme. Marți va fi, conform previzunilor meteo, cea mai geroasă zi a acestei perioade.

Pe de o parte sunt părinții care salută această decizie și care propun chiar amânarea începerii școlii pentru data de 16 ianuarie.

De cealaltă parte sunt părinții revoltați, care spun că nu au cu cine să lase copiii acasă. Sau și mai rău „ce fac cu ei acasă”?

Acum, dacă lași copiii afară să se joace, în plin ger, s-ar putea să se îmbolnăvească sau s-ar putea să-și întărească sistemul imunitar. Dar este sub supravegherea ta, ca părinte. Tu îl îmbraci, tu știi cât poate rezista, îl ai sub observație. Și îți asumi consecințele, în cazul în care vor fi dintre cele grave. Deși e greu de presupus.

La...

Despre Ziarul toateBlogurile

ZtB preia, în funcție de categoria la care sunt înscrise blogurile în catalog, articolele bloggerilor membri ai portalului toateBlogurile.ro.

Pentru ca articolele tale să fie publicate aici în mod automat, trebuie să fii membru al portalului și să ai blogul înscris.

Articole recente

Top Bloggeri

Articole Recomandate