SLUGA LUI SOROS ,PENALUL KLAUS WERNER JOHANNIS PARTICIPA ,JOI 25 MAI LA SUMMITUL NATO DE LA BRUXELLES.PENTRU PRIMA DATA VOR FI PREZENTI DOI NOI SEFI DE STAT :PRESEDINTELE USA DONALD TRUMP SI PRESEDINTELE REPUBLICII FRANCEZE ,EMMANUEL MACRON!

‘Joi, 25 mai, preşedintele României se va afla la Bruxelles, acolo unde va participa la summitul NATO. (…) Cu această ocazie, va fi inaugurat un nou sediu al Alianţei Nord-Atlantice la Bruxelles şi, de asemenea, va fi un prilej de discuţii bilaterale între şefii de stat şi de guvern din statele aliate. Va fi şi un prilej de a sublinia valorile pe care se fundamentează Alianţa Nord-Atlantică: unitate, solidaritate, coeziune între state’, a afirmat Dobrovolschi, la Palatul Cotroceni.

Ea a precizat că este pentru prima dată când la un astfel de summit participă doi noi şefi de stat, preşedintele SUA, Donald Trump, şi preşedintele Franţei, Emmanuel Macron.

Dobrovolschi a menţionat că temele care vor fi luate în discuţie sunt legate de consolidarea relaţiei trans-atlantice, concomitent cu un echilibru în eforturile de apărare care presupune împărţirea echitabilă a sarcinilor şi respons...