SLUGA OCCIDENTULUI,”JOS COMUNISMUL”GAULEITERUL NAZI ,PENALUL KLAUS WERNER JOHANNIS S-A INTALNIT MARTI LA PALATUL COTROCENI,CU O DELEGATIE OMV-PETROM!..DEH,SE PRICEPE SASUL LA AFACERI SI TAINUL PENTRU SUFLETUL SAU DE LUTERAN!

Klaus Iohannis s-a întâlnit marţi, la Palatul Cotroceni, cu o delegaţie OMV-Petrom, condusă de directorul general al grupului OMV AG, Rainer Seele, care a subliniat nevoia de predictibilitate a cadrului fiscal şi legislativ.

 

Potrivit unui comunicat al Administraţiei Prezidenţiale, în cadrul întrevederii, conducerea OMV AG a prezentat strategia de dezvoltare a companiei, care include o creştere a gradului de internaţionalizare a Petrom, în vederea valorificării oportunităţilor existente în regiune, precum şi o creştere consistentă a investiţiilor începând cu anul acesta.

Privatizarea PETROM catre OMV a fost unul din cele mai proaste exemple de investitii straine in Romania. Nimeni din UE nu a tinut cont ca Petrom avea in spate experienta petrolifera romaneasca de 150 de ani, ca a reusit sa-si edifice o industrie a forajului si sondelor , in principal la Ploiesti, care expor...