Dacă ne gândim puțin la modul în care ne hrănim, dacă analizăm cu minuțiozitate alimentația noastră preponderentă vom descoperi fără îndoială că ea se compune în mare parte din alimente fierte, prăjite sau coapte. Prelucrarea alimentelor la căldură puternică sau la foc este necesară pentru a le înmuia, pentru a le face comestibile, dar acest procedeu elimină totodată o mare parte din compușii activi, nutrienții și vitaminele prezente în aceste alimente. În același timp, există o metodă mult mai simplă de a ne prepara un mic dejun îndestulător și delicios fără a altera termic vreun aliment.
Bun venit în lumea organică și naturală a sucurilor de fructe! Specialiștii ne învață că principala masă a zilei ar trebui să fie cea de dimineață, care să ne procure aportul necesar de energie pentru activitatea din întreaga zi. Totuși, foarte mulți oameni nu obișnuiesc să mănânce dimineața. Iată o alternativă simplă și eficientă pent...