Surface Laptop Go 2, disponibil în România din 7 iunie. Mai rapid decât generația anterioară, noul dispozitiv Microsoft este proiectat pentru cei care lucrează în mișcare

Microsoft anunță disponibilitatea pe piața din România a Surface Laptop Go 2, noua versiune a Surface Laptop Go lansat în octombrie 2020, un produs care și-a propus și a reușit să redea cu succes experiențele ce definesc Windows 11. Începând cu 7 iunie, Surface Laptop Go 2 a intrat în portofoliul de produse Tech Data, cel mai mare distribuitor IT din Europa.

Conceput cu meticulozitate pentru a oferi designul și caracteristicile premium ale produselor Surface, într-un format ultra-portabil, noul notebook demonstrează angajamentul asumat de Microsoft în materie de sustenabilitate, de a inova și investi în tehnologii care abordează protecția mediului. Pe lângă SSD, noul Surface Laptop Go 2 are acum mai multe componente ce pot fi schimbate, respectiv monitorul, bateria, tastatura, trackpad-ul, precum și cablul Surflink care ajută la extinderea utilizării dispozitivului.

Surface Laptop Go 2 este un dispozitiv mai rapid d...