SURPRIZA PE CARE PROPAGANDA BASISTO-JOHANNISTA O ASCUNDE SUB PRES!IULIA HUIU,CONSILIERA APROPIATA DE GAULEITERUL NAZI KLAUS WERNER JOHANNIS,DATA AFARA PE SEST DE LA COTROCENI SI PARCATA LANGA GEORGE MAIOR LA AMBASADA USA!

Mare surpriză în echipa prezidențială de la Cotroceni. Fără să se anunțe oficial, una dintre cele mai apropiate consiliere ale președintelui Klaus Iohannis a fost transferată în SUA, la ambasadă, lângă George Maior.

La fel ca și în cazul fostului șef al cancelariei prezidențiale, Dan Mihalache, s-a optat pentru această variantă, aceea a trimiterii peste hotare. Dacă Mihalache a devenit ambasador peste noapte, Iulia Huiu, căci despre ea este vorba, a devenit diplomat. Până nu demult era consilier de stat pe Analiză Politică și Strategie și totodată „mâna stângă și mâna dreaptă”a lui Dan Mihalache, după cum chiar acesta spunea. Odată cu venirea Mădălinei Dobrovolschi, aceasta nu a mai fost consilier pe Strategie, ci schimbată pe monitorizare, primid un rol mult mai puțin important decât cel avut inițial. Și într-un final a urmat transferul în SUA.

Mai mult, ea a stat foarte aproape de Iohannis și în perioad...