Tehnici pentru extinderea spatiilor in camera

  • Postat în Profesional
  • la 27-01-2021 06:23
  • 430 vizualizări
Tehnici pentru extinderea spatiilor in camera
Imaginea este preluată automat împreună cu articolul de pe Design interior clasic Bucuresti - Amenajari Interioare - Arhitect - Constanta
Proiectanții sunt încrezători că iluzia optică este ușoară. Spațiul poate fi mărit vizual cu un al treilea folosind tehnici speciale. Este real să înșeli metri pătrați transformând o cameră dincolo de recunoaștere. În munca noastră, folosim mai multe tehnici nu complicate, dar eficiente. Design Interior


Regândirea spațiului
Primul lucru cu care trebuie să începeți este să determinați scopul camerei, să înțelegeți ce poate rămâne în ea și cu ce se poate renunța. Adesea, cu o revizuire amănunțită, devine evident că aproape jumătate din articole sunt de prisos. O altă parte este stocată haotic, irațional, consumând centimetri prețioși. Design Interior casa clasica de lux Constanta



Reimaginați-vă sistemul de stocare în sine. Căsuțele „goale” convenabile vă permit să stocați lucrurile în două sau mai multe niveluri, în timp ce ordinea și accesul sunt păstrate, spațiul este salvat, iar aspectul camerei este transformat radical. Paharele mici, borcanele, recipientele economisesc spațiu pe masă, permit depozitarea obiectelor într-o zonă bine ventilată și nu adaugă greutate în cameră.

Mobilier plutitor.
Continuând să se gândească la mobilier și sisteme de depozitare, designerii au ajuns la o descoperire importantă - structuri plutitoare: sertare, mese cu picioare subțiri și rafturi vă permit să stocați ceea ce aveți nevoie, în timp ce vizual sistemul arată mult mai ușor și mai aerisit. Structurile plutitoare, suspendate, fac spațiul mai ușor, creând o iluzie optică de libertate, dar mobilierul așezat pe podea vorbește despre monumentalitate, ocupând cu încredere cea mai mare parte a camerei.

Zonare, reamenajare.
Prin schimbarea geometriei arhitecturale a spațiului, există șansa de a câștiga spațiu suplimentar. Orice reamenajare trebuie înțeleasă, dacă este necesar, convenită și certificată. Cu toate acestea, după cum arată practica, este adesea necesar. Luați planul de etaj și marcați cu culoare acei pereți care nu pot fi atinși, de exemplu, portanți sau cu comunicații importante. Apoi evaluați punctele de conectare la rețelele necesare (căldură, apă, gaz). Și fii creativ cu pictura. Pereții și partițiile sunt ușor de îndepărtat și reconstruit. Uneori este indicat să proiectezi o cameră conform principiului „spațiului deschis”, fără să-ți fie rușine de deschidere maximă. Dormitoare clasice italiene pret

Uneori, când proprietarii doresc să prevadă zone de confidențialitate, puteți ridica jumătate din perete, adică nu până în tavan, puteți folosi mobilierul ca tăieturi de zonare sau chiar textile. Culori nud și pastel. Legea de bază a colorismului: lumina - se extinde, întunericul - se îngustează. Regula funcționează cu o acuratețe egală în îmbrăcăminte, design interior, machiaj, pictură.

Citeste si despre: Solutii de mobilier,ideal pentru apartamente mici

De aceea fetele adoră atât de mult rochiile negre, iar tavanele sunt vopsite în alb de mai bine de un deceniu. Cu toate acestea, încă nu merită să intrați într-o scară complet albă ca zăpada. Culoarea alb-zăpadă nu este foarte practică, de data aceasta și, în al doilea rând, în doze mari, este psihologic dificilă. Chiar și un astfel de stil scandinav faimos s-a îndepărtat de albul obsesiv în ultimii ani, dând loc unei palete moi și a unor culori pastelate.

Culorile naturale, delicate delimitează subtil suprafețele, rămânând neutre pe o parte și lăsând aerul să umple camera. Este important să înțelegem că nu vorbim despre monotonie, deși nu există interdicții, dacă se dorește. Este permis și chiar recomandat să folosiți materiale care imită piatra ușoară, beton, marmură etc. În ceea ce privește mobilierul, în special mobilierul pentru baie, bucătărie și camerele utilitare, cu greu puteți găsi ceva mai bun decât albul.

Culoarea este neutră și imparțială. Este versatil, nu vorbește despre modă, nu devine plictisitor. Luciu și oglinzi. Suprafețele reflectorizante măresc vizual volumul. Amintiți-vă cel puțin jocul fascinant al bucăților de sticlă într-un caleidoscop sau într-un labirint de oglindă. Jocul suprafețelor care se reflectă unele de altele vă permite să distorsionați complet realitatea, făcând spectatorul să creadă că există infinit în fața sa.


Te-ar putea interesa si: Amenajare vaie in stil clasic

Desigur, designerii nu solicită ziduri oglindite. Totul ar trebui să fie rezonabil. Dar unele elemente pot și ar trebui utilizate. Dungi orizontale. Spațiile mici nu trebuie să fie plictisitoare și neinteresante. Încercați să vă jucați cu dungi. Înălțime insuficientă - conectați dungi verticale. Prea îngust - orizontal. Doar nu fi prea mic.

Vorbim despre culori vizibile, contrastante, dungi largi și sigure. Să spunem doar de ce să nu împărțim suprafața peretelui în conformitate cu principiul raportului auriu în perle și gri bogat? În loc de dungi vopsite, așezate sau lipite, pot apărea elemente de mobilier. De exemplu, rafturi longitudinale sau cutii suspendate.

Consultanții profesioniști vă vor spune întotdeauna cum să creați cel mai bine spațiul, să vă ajute să alegeți materialul și să sugerați soluții de culoare.

Despre ZTB.ro

ZTB.ro este un agregator românesc de bloguri care colectează și afișează articole din diverse domenii, oferind vizibilitate bloggerilor și o platformă centralizată pentru cititori. Articolele sunt preluate prin feed-uri RSS/Atom și direcționează traficul către blogurile originale.

Articole recente