TIGANCA LUAURA CODRUTA LASCU FOSTA KOVESI INVITATA DIN NOU IN „SUFRAGERIA”COMISIEI PARLAMENTARE DE ANCHETA…DAR ACEASTA COMISIE NU ARE SORICI!

Update Comisia parlamentară de anchetă privind alegerile prezidențiale din 2009 a decis, luni, să o reinvite pe șefa DNA Laura Codruţa Kovesi, la audieri, ca urmare a deciziei Curții Constituționale şi a publicării motivării acestei decizii în Monitorul Oficial.

Preşedintele Comisiei, deputatul PSD Oana Florea, a precizat, luni, că îi va transmite lui Kovesi invitaţia de a se prezenta miercuri dimineaţa pentru a fi audiată.

„În principiu, având în vedere că audierea domnului Videanu este deja stabilită pentru miercuri dimineaţă, cred că tot miercuri dimineaţă, în jurul orei 9-9.30 vom face această invitaţie (pentru Kovesi, n.r.)”, a spus Florea.

Întrebată ce se va întâmpla dacă şi de această dată Kovesi va refuza prezenţa la audieri, aşa cum a făcut până în prezent, Florea a răspuns: „Nu am idei preconcepute, ne facem datoria în continuare. Este decizia dânsei dacă vine sau nu”.

�...