TIGANCA LUAURA CODRUTA LASCU FOSTA KOVESI INVITATA DIN NOU IN „SUFRAGERIA”COMISIEI PARLAMENTARE DE ANCHETA…DAR ACEASTA COMISIE NU ARE SORICI!

img
Imaginea este preluată automat împreună cu articolul de pe Octavpelin'sWeblog

Update Comisia parlamentară de anchetă privind alegerile prezidențiale din 2009 a decis, luni, să o reinvite pe șefa DNA Laura Codruţa Kovesi, la audieri, ca urmare a deciziei Curții Constituționale şi a publicării motivării acestei decizii în Monitorul Oficial.

Preşedintele Comisiei, deputatul PSD Oana Florea, a precizat, luni, că îi va transmite lui Kovesi invitaţia de a se prezenta miercuri dimineaţa pentru a fi audiată.

„În principiu, având în vedere că audierea domnului Videanu este deja stabilită pentru miercuri dimineaţă, cred că tot miercuri dimineaţă, în jurul orei 9-9.30 vom face această invitaţie (pentru Kovesi, n.r.)”, a spus Florea.

Întrebată ce se va întâmpla dacă şi de această dată Kovesi va refuza prezenţa la audieri, aşa cum a făcut până în prezent, Florea a răspuns: „Nu am idei preconcepute, ne facem datoria în continuare. Este decizia dânsei dacă vine sau nu”.

...

Despre Ziarul toateBlogurile

ZtB preia, în funcție de categoria la care sunt înscrise blogurile în catalog, articolele bloggerilor membri ai portalului toateBlogurile.ro.

Pentru ca articolele tale să fie publicate aici în mod automat, trebuie să fii membru al portalului și să ai blogul înscris.

Articole recente

Top Bloggeri

Articole Promovate