TRATATUL RATIFICAT INTRE ROMANIA SI UKRAINA ,IN 1997 DE EMIL CONSTANTINESCU,PETRE ROMAN,ADRIAN SEVERIN,VICTOR CIORBEA:UN ACT DE INALTA TRADARE DE TARA!

 

Apariţia, în anul 2015, a volumului „Istoria unei trădări naţionale: Tratatul cu Ucraina”, autor profesorul univ. dr. Tiberiu Tudor, fizician, membru de onoare al Academiei Oamenilor de Ştiinţă din România a încercat să trezească la realitate sentimentul de demnitate națională. Reacția oficială românească (dacă mai poate fi vorba de așa ceva – n.n.) nu s-a ridicat atunci la gravitatea deciziei, dimpotrivă, „operațiile” EuroMaidanului au „anesteziat” total orice urmă de trezire la realitate și orice reacție firească a demnității naționale. Asăzi, în scandalul perpetuu dintre președintele de țară, președinții „partidelor”, alianțelor politice și ale cele două camere ale Parlamentului României, un astfel de subiect este mult prea departe de abordare.

Pentru a înțelege mai bine împrejurările în care România a pierdut teritoriile din componența României Mari, subliniem:– 23 august ...